Volg ons
Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning

Ieder zijn corebusiness & eigen focus

Dat is ons uitgangspunt. Onze kracht is bedrijven betrouwbaar advies te geven over alle aspecten van subsidies. Welke subsidies passen bij het beste bij jouw project, hoe kun je verder groeien met behulp van subsidies, of net jouw concurrent voorblijven? Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op jouw corebusiness en het uitvoeren van jouw projecten. Intussen kun jij erop vertrouwen dat wij op de achtergrond ervoor zorgen dat de juiste subsidies worden benut en correct worden afgewikkeld.

Slide /
Ieder zijn corebusiness & eigen focus
Jouw projecten zijn bij ons in goede handen!

Geen zorgen met onze full service ondersteuning

Misschien zie je op tegen de administratieve afwikkeling van de subsidie? Of ben je bang dat er veel tijd in de administratie gaat zitten? Dat is niet nodig als je gebruikt maakt van onze full service dienstverlening, want wij zetten net dat stapje extra dat nodig is voor een vlotte afronding van jouw project.

Jouw projecten zijn bij ons in goede handen!

We helpen je de administratie in te richten, vertellen je wat je precies moet bijhouden en hoe je dit doet. Ook houden we het verloop van het project in de gaten en informeren wij de overheid over de voortgang van het project als dat nodig is. Als het project is afgerond, dan brengen wij de overheid hiervan op de hoogte, zodat je aan alle verplichtingen hebt voldaan. En mocht je een controle krijgen, geen zorgen! Wij bereiden deze samen met je voor en zijn natuurlijk aanwezig om ervoor te zorgen dat alles probleemloos verloopt.

Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak