Volg ons
Onderzoek en analyse

Onderzoek en analyse (screening)

Om een succesvolle subsidieaanvraag te schrijven, hebben we een goed beeld nodig van jouw bedrijf en de toekomstplannen. Daarom komen we altijd eerst bij je langs op locatie. Om kennis te maken en om jouw bedrijf te leren kennen. Een subsidie moet namelijk niet alleen bij het project passen, maar ook bij jouw bedrijf.

Slide /

Het is onze uitdaging de juiste subsidie voor jouw bedrijf te vinden

Onze samenwerking begint met een uitgebreid onderzoek en een analyse, ook wel een screening genoemd. De aard van jouw bedrijf, de bedrijfsstructuur en –cultuur bepalen voor een groot deel welke subsidies geschikt zijn. Daarnaast kijken we ook naar de sector waarin je werkzaam bent en onderzoeken we welke specifieke subsidies hierbij passen.

Tot slot willen we alle ins & outs weten van de projecten waar je nu mee bezig bent en die je gepland hebt staan voor de toekomst. Welke investeringen heb je onlangs gedaan en welke staan voor de toekomst gepland?

De resultaten van het onderzoek en de analyse ontvang je in een screeningrapport en is meteen het uitgangspunt van onze samenwerking. We bespreken samen de uitkomsten en we adviseren je welke subsidies wij het beste bij jouw bedrijf en projecten vinden passen en welke de meeste kans van slagen hebben.

Doorlopende screening – zeker van subsidies

Jouw bedrijf bevindt zich in een dynamische markt en een screening is altijd een momentopname. Daarom bieden we naast de eenmalige screening bij aanvang van onze samenwerking ook de service van een doorlopende screening. Dit is onderdeel van onze full service dienstverlening. Je ontvangt dan doorlopend updates van ons over de subsidies die interessant zijn voor jouw bedrijf en projecten. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je geen subsidiegelden laat liggen.

Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak