Volg ons
Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk om open en transparant te zijn in onze dienstverlening. We willen graag dat je vooraf duidelijk weet wat je van ons kunt verwachten. Hoe gaan we te werk en welke stappen gaan we met elkaar zetten?


Ons subsidie stappenplan

1. Vrijblijvende kennismaking

We komen bij je langs voor een oriënterend gesprek, waarin we graag horen wat jouw plannen zijn. We leggen uit wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan.  Als je besluit met ons in zee te gaan, dan leggen we de gemaakte afspraken vast in een overeenkomst.

2. Subsidiescreening

Aan de hand van jouw geplande projecten gaan we onderzoeken welke subsidies concreet de beste kansen bieden en brengen hier verslag van uit. Je krijgt een duidelijk rapport met de subsidiekansen voor jouw bedrijf, zonder wollig taalgebruik of onbegrijpelijk subsidiejargon.

3. Project idee bespreken

Op basis van de screening gaan we dieper in op de projecten en bepalen we samen welke subsidies we gaan aanvragen. We gaan voor een langdurige relatie met onze klanten en daarom hechten we veel waarde aan een eerlijk en recht door zee advies.

4. Aanvraag voorbereiden

Wij vragen je om input te geven voor de aanvraag, verder heb je hier geen omkijken naar. Wij hebben de ervaring en expertise en vinden het daarom niet meer dan logisch dat wij de hele aanvraag voor je schrijven.

5. Aanvraag indienen

Na een laatste controle en jouw goedkeuring dienen we de subsidieaanvraag in.

6. De overheid behandelt jouw aanvraag

Als de overheid vragen heeft over jouw aanvraag, dan zorgen wij ervoor dat deze op tijd beantwoord worden.

7. Start van het project

De overheid heeft de subsidieaanvraag goedgekeurd, je kunt aan de slag! Soms mag je ook al eerder beginnen met het project, uiteraard brengen we je daar dan van op de hoogte.

8. Projectadministratie

Wij helpen je bij het inrichten van de projectadministratie en houden de voortgang van het project in de gaten. Als de overheid het project wil controleren, dan zorgen wij ervoor dat deze controle probleemloos verloopt. Subsidies zonder zorgen, dat is ons doel.

9. Vaststelling subsidie

Als het project succesvol is afgerond, maken we een eindverslag van het project en informeren wij de overheid.


Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak