Volg ons
Subsidie aanvragen

Subsidie aanvragen is onze specialiteit

Je wilt een subsidie aanvragen, maar je weet niet zeker of je wel in aanmerking komt voor een specifieke subsidie? Of misschien vind je het lastig om de vragen te beantwoorden die in het aanvraagformulier worden gesteld? Of misschien heb je gewoon geen tijd om dit zelf te doen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want subsidies aanvragen is onze specialiteit!

“Subsidie aanvragen zonder zorgen”

Eén van de pijlers in onze dienstverlening is ontzorgen. Daarom regelen wij dat jij zo min mogelijk werk hoeft te doen als we een subsidieaanvraag voorbereiden. Uiteraard hebben we wel jouw input nodig, maar daarna gaan wij voor je aan de slag. Jij kunt verder met ondernemen en wij doen waar wij goed in zijn, de subsidie aanvragen!

WBSO subsidie aanvragen

Een groot deel van de (MKB-)bedrijven maakt gebruik van de WBSO subsidie waarmee ze aanzienlijk besparen op de R&D-loonkosten van hun personeel. Wij hebben al voor veel bedrijven, van groot tot klein, met succes WBSO subsidie aangevraagd. Maak je nog geen gebruik van de WBSO, maar ben je wel bezig met een innovatie, productontwikkeling of het oplossen van een technisch probleem? Dan wordt het tijd dat wij kennis met elkaar maken en onderzoeken of wij WBSO voor jouw bedrijf kunnen aanvragen!

Slide /

Innovatiesubsidies aanvragen

Naast de WBSO zijn er nog meer subsidies die we voor jouw innovatieprojecten kunnen aanvragen. Bijvoorbeeld als je gaat onderzoeken of jouw innovatie haalbaar is of als je samen met een ander bedrijf aan een innovatie gaat werken. Hiervoor heeft de overheid de MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) subsidie in het leven geroepen. We hebben al heel wat bedrijven geholpen hun innovatieplannen te realiseren met de MIT-Haalbaarheid en de MIT-R&D samenwerking subsidie.

Energiesubsidies aanvragen

Wie is tegenwoordig niet bezig met het thema energie besparen? Ga je aan de slag met een verbouwing of ga je nieuw bouwen? Of wil je jouw productieproces energiezuiniger maken? Er zijn veel subsidies die je daarmee kunnen helpen. We kunnen bijvoorbeeld subsidie aanvragen als je gaat investeren in zonnepanelen en duurzame energie gaat opwekken. Of als je een machine aanschaft die aanzienlijk zuiniger is in het energiegebruik. Veel gebruikte subsidies zijn hierbij de Energie-Investeringsaftrek (EIA), Milieu-Investeringsaftrek (MIA) en de SDE.

De WBSO, innovatie- en energiesubsidies zijn slechts enkele voorbeelden van de subsidies die wij voor jouw bedrijf kunnen aanvragen. Wil je zeker weten dat je geen subsidiegelden laat liggen, neem dan contact op via de chat, e-mail of bel ons voor een afspraak.

Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak