Diensten Compliance bij subsidieprojecten

Als u een subsidietraject heeft lopen, dan weet u dat de overheid verwacht dat u zich hierbij aan de geldende wet- en regelgeving houdt (compliance). De overheid stelt eisen aan de uitvoering van uw project en aan de termijn waarin het project afgerond moet worden. Afhankelijk van de aard van het subsidietraject moeten er ook tussen- en eindrapportage aangeleverd worden. En voor dit alles worden deadlines vastgesteld.

Kortom, er zijn nogal wat regels waar u als ondernemer aan moet voldoen als u een subsidie heeft gekregen. En vooral bij grotere projecten met een lange looptijd bestaat het gevaar dat u ongewild niet voldoet aan de eisen die door de overheid gesteld zijn. En dat kan grote financiële gevolgen hebben. 

Compliance is daarom een belangrijk onderdeel van de service die Knippenborg Subsidieadvies aan haar klanten biedt. Maar ook als u zelf een subsidieaanvraag heeft gedaan en u heeft ondersteuning nodigt bij de compliance, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Het spreekt voor zich dat wij graag meteen bij het begint van het subsidietraject betrokken willen worden, maar ook als we later instappen kunnen we de compliance voor u verzorgen.