Diensten Projectbegeleiding

Knippenborg Subsidieadvies verzorgt niet alleen de subsidieaanvragen, maar ook de projectbegeleiding. Onze ervaring is dat de aanvraag slechts het startpunt is van het subsidietraject. Als het project is goedgekeurd en de beschikking is afgegeven, dan begint het werk pas echt.

Het project wordt door de klant uitgevoerd, maar wij blijven gedurende de looptijd van het subsidietraject actief betrokken bij het project. We ondersteunen de klant bij de uitvoering van het project en monitoren of het project uitgevoerd wordt conform de eisen van de subsidieverstrekker. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het opzetten en bijhouden van de vaak verplichte projectadministratie.

Full servicepakket
Met ons full servicepakket bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van het benodigde advies en ondersteuning bij de uitvoering en administratie van uw project. Bovendien ontvangt u dan doorlopend informatie op maat over de andere subsidies die mogelijk interessant kunnen zijn voor uw organisatie. Zo mist u niets. Bekijk hier wat ons full service pakket precies inhoudt.


Bekijk ons Full Servicepakket