Diensten Screening

Bent u benieuwd of u in aanmerking zou kunnen komen voor een subsidie in het algemeen? Dan kan Knippenborg Subsidieadvies een uitgebreid onderzoek doen naar de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf.

Onze werkwijze
Om tot een goede screening te komen verzamelen we informatie over uw bedrijf, uw werkzaamheden en uw huidige en toekomstige projecten. We analyseren deze gegevens en voegen deze samen tot een advies in een screeningsrapport. U heeft hiermee een overzicht in handen met de subsidieregelingen waarvoor u in aanmerking zou kunnen komen en de openingstermijnen van deze subsidies. Op basis van deze informatie kunt u dan beslissen of u een subsidieaanvraag door Knippenborg Subsidieadvies wilt laten uitvoeren of niet.

Kosten screening
We vinden het belangrijk dat zowel grote als kleine bedrijven gebruik kunnen maken van de subsidiemogelijkheden die de overheid biedt. Daarom hebben we onze tarieven voor onze uitgebreide eerste screening gedifferentieerd naar kleine en grote organisaties. Ons tarief voor een uitgebreide screening ligt tussen de € 500 en € 1000, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf.

Screening abonnement in full servicepakket
Naast deze eerste screening bieden we onze klanten als onderdeel van ons full servicepakket een doorlopend screening abonnement aan, gecombineerd met een full service projectbegeleiding en administratieve ondersteuning voor alle subsidieprojecten. We houden u dan doorlopend op de hoogte van de subsidies die mogelijk interessant kunnen zijn voor uw organisatie. Geen grote standaard rapporten waar u doorheen moet ploegen, maar persoonlijke informatie op maat van uw eigen adviseur. Kleine organisaties betalen voor het full sericepakket € 125 per maand, grote organisaties € 250. 

Wilt u een uitgebreide screening door ons laten uitvoeren of heeft u interesse in ons full servicepakket, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.