Volg ons

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie worden ontleend. Hoewel Knippenborg Subsidieadvies BV zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Door het verstrekken van informatie op deze website doet Knippenborg Subsidieadvies BV geen aanbod tot overeenkomst.

Aansprakelijkheid externe websites
Knippenborg Subsidieadvies BV verwijst naar externe websites die niet door ons worden onderhouden en zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Hoewel Knippenborg Subsidieadvies BV uiterst selectief is ten aanzien van de externe bronnen waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan.

Persoonsgegevens
Knippenborg Subsidieadvies BV is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de bezoekers van haar website van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld.

Intellectueel eigendom
Op alle foto’s en tekst op deze website en vormgeving daarvan berust copyright. Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle informatie op deze website blijven te allen tijde voorbehouden aan Knippenborg Subsidieadvies BV. Gebruik hiervan is niet toegestaan.

Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak