Terug Terug naar overzicht

Bezoek ons op de Technische Industriële Vakbeurs

29 augustus 2017
Op 19, 20 en 21 september staat Knippenborg Subsidieadvies op de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Hardenberg, dé vakbeurs voor de Maakindustrie. We nodigen u van harte uit om ons te komen bezoeken op onze stand (nr. 236)!

Knippenborg op de TIV-beurs
Subsidies kunnen een bedrijf echt vooruit helpen. Maar hoe laten we dat nu aan de bezoekers van de TIV-beurs zien? Dat kunnen we niet alleen en daarom hebben we twee relaties gevraagd of zij ons hierbij willen helpen. WEWO Europe wil ons hierbij graag van dienst zijn en heeft zijn compacte AGV voor demonstratie ter beschikking gesteld. En in samenwerking met Burton Car Company kunnen we de winnaar van onze beurs-prijsvraag een gratis dagje Burton Car rijden aanbieden. 

Thema TIV: Hoe maak je het?
Circa 250 exposanten op het gebied van Smart Business, Engineering, Smart Production, Digitalisering, Smart Process, Design en Smart Product staan voor u klaar op de TIV-beurs. Mechatronica & Machinebouw, NVDO en STODT organiseren een kennisprogramma waarin hot topics rondom Smart Industry, Food Industry en Artificial Intelligence uitgebreid besproken worden. Aan de hand van een leuke gadget wordt u tijdens de TIV Experience meegenomen in The Future of Making Things, waar u hands-on aan de slag gaat met een proces van design, engineering, productie en assemblage. Kortom kennis en beleving op deze beursvloer!

Informatie & openingstijden TIV-Beurs
dinsdag 19 september: 13.00-21.00 uur
woensdag 20 september: 13.00-21.00 uur
donderdag 21 september: 13.00-21.00 uur

Catering: geheel verzorgd
Parkeren: gratis
Locatie: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg


We zouden het leuk vinden om u te ontmoeten op de Technische Industriële Vakbeurs in Hardenberg! 

Bestel hier uw gratis entreekaarten

 
Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer
achter en wij nemen graag contact met u op!
NieuwsbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief