Terug Terug naar overzicht

Innovatievoucher haalbaarheid Overijssel

11 september 2018
De provincie Overijssel geeft MKB'ers maximaal € 10.000 subsidie voor het uitvoeren van een haalbaarheidsproject voor een innovatie. Het kan hierbij gaan om een algemene innovatie of een innovatie gericht op de smart industry.

Algemene innovatievoucher - ook voor MKB buiten Overijssel
De subsidie kan ook door MKB'ers aangevraagd worden die geen vestiging in Overijssel hebben. Voorwaarde is dan wel dat de activiteiten, waarvoor subsidie wordt aangevraagd, uitgevoerd worden door een open innovatiefaciliteit, kennisinstelling, onderwijsinstelling of een groot bedrijf met R&D faciliteiten gevestigd in Overijssel. Is jouw bedrijf in Overijssel gevestigd, dan mag je ook gebruik maken van een faciliteit buiten Overijssel.

Smart Industry innovatievoucher
Om voor deze subsidie in aanmerking te komen moet je een vestiging in Overijssel hebben. De activiteiten kun je laten uitvoeren door een open innovatiefaciliteit, kennisinstelling, onderwijsinstelling, een groot bedrijf met R&D faciliteiten of een bedrijf met specifieke kennis op het gebied van smart industry.

Innovatievoucher - hoogte subsidie variabel
  1. Als je gevestigd bent in Overijssel en de activiteiten worden ook in Overijssel uitgevoerd dan krijg je maximaal 50% subsidie, tot een maximum van € 10.000,- per aanvrager.
  2. Als je gevestigd bent in Overijssel en de activiteiten worden buiten Overijssel uitgevoerd dan krijg je maximaal 50% subsidie, tot een maximum van € 7.500,- per aanvrager.
  3. Ben je een MKB'er met een vestiging buiten Overijssel dan krijg je maximaal 50% subsidie, tot een maximum van € 7.500,- per aanvrager.
Meer informatie
Wil je meer informatie over de innovatievouchers van de provincie Overijssel of wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden voor jouw innovatieproject? Neem dan contact op met één van onze subsidieadviseurs en maak een afspraak. Je kunt ook je gegevens achterlaten op ons contactformulier, dan nemen wij contact met jou op.
 
Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer
achter en wij nemen graag contact met u op!
NieuwsbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief