Terug Terug naar overzicht

Subsidie op nieuwe arbeidsplaatsen

1 september 2017
Van 1 september 2017 t/m 31 december 2018 kunnen bedrijven in Noord-Nederland subsidie ontvangen voor het creëren van een nieuwe arbeidsplaats. 

Subsidie EBG Arbeidsplaatsenregeling
De EGB arbeidsplaatsenregeling wil de economische structuur van de hieronder genoemde gemeenten versterken door een bijdrage te leveren aan nieuwe arbeidsplaatsen voor projecten die bijdragen aan de werkgelegenheid en verbetering van de economische structuur en innovatie. De bijdrage is per arbeidsplaats € 5000 (maximaal € 100.000 per project). Als uw bedrijf tot de sectoren Bouw, Agrochemie & energie, Toerisme en Mobiele Communicatietechnologie behoort, dan is de bijdrage hoger, € 7500 per arbeidsplaats tot maximaal € 150.000. Er is in totaal € 1 miljoen subsidie beschikbaar.

Voorwaarden EBG Arbeidsplaatsenregeling
  • Uw onderneming is gevestigd en actief in één van de volgende gemeenten: Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Slochteren, Ten Boer of Winsum. Of u wilt zich in één van deze gemeenten vestigen.
  • De nieuwe arbeidsplaats is een gevolg van een investering in een vestigingsproject, een fundamenteel wijzigingsproject, uitbreidingsproject, diversificatieproject of een innovatieproject
  • Uw onderneming heeft nog niet eerder subsidie ontvangen vanuit de arbeidsplaatsen regeling
  • Uw onderneming is na het voltooien van het project voldoende rendabel en solvabel om de activiteiten voort te zetten.
Meer informatie en aanvragen arbeidsplaatsen subsidie
Wilt u meer informatie over deze arbeidsplaatsen subsidie? Neem dan contact op met één van onze subsidieadviseurs en maak een afspraak. We komen graag naar u toe om uw plannen te bespreken.
Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer
achter en wij nemen graag contact met u op!
NieuwsbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief