Terug Terug naar overzicht

Subsidie voor Gelderse en Overijsselse starters

30 oktober 2018
Ben je een startende ondernemer in Gelderland of Overijssel? De startversneller helpt je dan met een succesvolle start van je eigen bedrijf. Je kunt via de startversneller €1000 subsidie aanvragen voor het inhuren van een coach of het volgen van een opleiding of een training. 

Het programma is bedoeld voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. Voorwaarde is dat je bedrijf gevestigd is of wordt in de provincie Gelderland of Overijssel. Naast de mogelijkheid om een vergoeding te krijgen voor een coach of een opleiding/training word je geattendeerd op interessante bijeenkomsten en breid je je netwerk uit doordat je in contact wordt gebracht met organisaties en personen die je helpen bij de groei van je onderneming.

Voor startende ondernemers die met een innovatief idee aan de slag gaan, zijn er nog meer subsidies die je helpen bij de financiering van jouw startende onderneming. Maak daarom een vrijblijvende afspraak met één van onze subsidieadviseurs om jouw plannen te bespreken, dan verkennen we samen de mogelijkheden.
Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer
achter en wij nemen graag contact met u op!
NieuwsbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief