Over ons Samenwerking BonsenReuling

Vanaf 1 juli 2011 werkt Knippenborg Subsidieadvies nog intensiever samen met BonsenReuling Accountants en Belastingadviseurs (vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst en Deventer).


Gerwin Knippenborg, directeur Knippenborg Subsidieadvies over BonsenReuling: 

Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met BonsenReuling (BR). We waarderen vooral de no-nonsense cultuur die BR uitdraagt en dat gecombineerd met de hoogwaardige kennis van zaken, maakt BR een waardevolle partner voor ons.

BR beschikt over nuchtere en kundige accountants en belastingadviseurs, die nadrukkelijk geworteld zijn in hun omgeving. Ze beschikken niet alleen over alle benodigde kennis en kunde, ze onderscheiden zich daarnaast ook nog eens door actief mee te denken met de klant en proactief te zijn in hun advies.

Als ondernemer heb je te maken met de meest uiteenlopende zaken, van R&D en investeringsbeslissingen tot personeelszaken en bedrijfseconomische keuzes die de toekomst van uw bedrijf bepalen. BR heeft alle specialismen in huis om u hierbij te adviseren en ondersteunen. Daarbij staan de specialisten van BR steeds met elkaar in contact, zodat bij elk advies alle invalshoeken belicht worden. Kwaliteiten waar Knippenborg Subsidieadvies ook veel waarde aan hecht en die wij noodzakelijk achten om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden.

Samen met BR kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en laten we geen enkele subsidiemogelijkheid onbenut!