Over ons St. Nieuwe Bedrijvigheid - Lanceer je start-up!

Knippenborg Subsidieadvies is partner van de Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland (NBG), een stichting die laagdrempelige ondersteuning biedt aan startende ondernemingen in de provincie Gelderland.
Ben je een startende of groeiende ondernemer uit Gelderland? Werk je aan een nieuw product of een nieuwe dienst en kun jij een duwtje in de rug gebruiken? Dan kan NBG je helpen met maatwerkadvies op alle aspecten van het ondernemen!

Maatwerkadvies op alle aspecten van het ondernemen
Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland heeft al meer dan 250 innovatieve ondernemers uit Gelderland ondersteund. Deze ondernemers zijn goed voor meer dan 1.250 directe arbeidsplaatsen en een jaarlijks terugkerende 250 miljoen aan omzet. Via NBG krijg je als start-up onafhankelijk maatwerkadvies van gerenommeerde partners uit de regio, zoals bijvoorbeeld de Rabobank en OostNL. Knippenborg Subsidiesadvies beoordeelt of projecten in aanmerking kunnen komen voor een subsidie en helpt de ondernemer bij het aanvragen en afwikkelen van deze subsidies.

Wil je meer informatie over de Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland? Kijk dan op www.nieuwebedrijvigheid.nl of neem contact op met Gerwin Knippenborg