Over ons Vacatures Knippenborg

Knippenborg Subsidieadvies adviseert haar klanten inspirerend op strategisch niveau over financieringsmogelijkheden voor innovatie met een regionaal gevoel voor verhoudingen maar met (inter)nationaal inzicht. De adviseurs slaan de brug tussen het bedrijfsleven en de overheid. Er worden uitdagende projecten geïnitieerd met een realistische haalbaarheid en inclusief de benodigde nazorg, wat zorgt voor het financiële resultaat. Wij zoeken samen met onze klanten naar kansen...

Professionals met ruime ervaring op het gebied van innovatie, techniek en de bijbehorende financiering krijgen bij ons de ruimte om als Senior zelfstandig een team te leiden. Onlangs afgestudeerden of young professionals op HBO of universitair niveau (bij voorkeur in de gebieden economie, bestuurskunde, technologie of bedrijfskunde) hebben een frisse start als junior binnen een bedrijf met veelzijdige groeipaden.

Werken bij Knippenborg Subsidieadvies zorgt voor een stimulerende samenwerking met een blik op de toekomst. Medewerkers brengen een eigen visie met zich mee en zijn daarmee voor klanten meer dan alleen een externe adviseur. Ze staan actief in het midden van de veranderingen in de samenleving.
Openstaande vacatures:

Wij zijn op zoek naar:

- Junior subsidieconsultant ICT (40 uur)

Interesse? Stuur je CV en motivatie per e-mail naar info@knippenborg.com (t.a.v. Gerwin Knippenborg)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.