Volg ons
Referentie

WBSO ICT en innovatiebox voor data driven experiences

CLEVER°FRANKE
Bij CLEVER°FRANKE gebruiken ze kennis van design, de kracht van data en de meest innovatieve technieken om krachtige tools te ontwikkelen waarmee complexe vraagstukken opgelost kunnen worden. De WBSO en daaraan gekoppelde innovatiebox bieden hierbij een mooie financiële ondersteuning.

Tegenwoordig draait alles om data, maar aan data alleen heb je eigenlijk niets. Data levert pas wat op als je het kunt analyseren en interpreteren. En dat is de expertise van CLEVER°FRANKE. Hoe kun je door design, sensor- en slimme technieken samen te brengen data visualiseren? Dit levert complexe vraagstukken op die wij voor hen vertalen naar WBSO-projecten.

WBSO ICT & CLEVER°FRANKE

Data omzetten in visualisatie, wat houdt dat nu in? Om dit duidelijk te maken heeft CLEVER°FRANKE het C°F Weather Chart project gestart. Hierin laten ze zien wat ze precies doen en blijven ze zichzelf uitdagen om telkens nieuwe technieken te vinden om data te visualiseren. Zij gebruiken in dit geval data over het weer om innovatieve visualisaties te creëren en daarmee mensen vanuit een nieuw perspectief naar het weer te laten kijken.

Dit doen ze ook in de projecten die in aanmerking komen voor de WBSO. Centraal hierin staan nieuwe slimme technieken, programmeren, sensortechnologie en design samenbrengen in innovatieve tools om data zichtbaar te maken en betekenis te geven.

“Knippenborg heeft onze complexe technologie vertaald naar de WBSO en innovatiebox. Dat was ons zelf nooit gelukt”

Earl Singh

PR Manager CLEVER°FRANKE

Earl Singh

PR Manager CLEVER°FRANKE

Innovatiebox

Als je MKB’er bent en gebruik maakt van de WBSO, dan kun je ook de innovatiebox benutten. Met de innovatiebox hoef je over de winst die je behaald hebt met jouw WBSO-projecten slechts 7% winstbelasting te betalen.

Maar hoe bepaal je nu welk deel van je winst is behaald met jouw WBSO-projecten? Dat is best lastig, zeker bij ICT-projecten. In het geval van CLEVER°FRANKE zijn wij letterlijk met de belastingdienst om tafel gaan zitten en hebben een mooie innovatiebox deal kunnen sluiten, door te laten zien hoe innovatief dit bedrijf is.

Bekijk de website voor meer informatie over CLEVER°FRANKE.

Contact

Wil je meer weten over deze case en deze subsidies? Neem dan contact op.

Neem contact op
Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak