Volg ons
Referenties

Onze klanten zorgen voor de innovatie

We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klanten en dat vertaalt zich terug in de vele klanten waarvoor we al jaren achter elkaar de subsidies mogen aanvragen.

We zijn trots op de innovaties en producten die onze klanten ontwikkelen en op de bijdrage die wij daaraan hebben kunnen leveren. Daarom delen we hier graag een aantal van hun succesverhalen met je.

Henri Verlinden

Innovatie subsidies voor Smart Industry

247TailorSteel
Dit toonaangevende innovatieve bedrijf, 14e in de Maakindustrie Top 100 (2018), levert op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen. Met behulp van de WBSO subsidie zijn ze in staat hun R&D-loonkosten aanzienlijk te verlagen. Daarnaast werkt 247TailorSteel samen met andere bedrijven in de regio aan het Smart Bending EFRO-project.
Bekijk referentie Bekijk referentie
Frank Arendsen

Energie en duurzaamheid subsidies voor nieuwbouw

Volvo Harrie Arendsen
Volvo Harrie Arendsen is sinds 1968 een begrip in de Achterhoek, De Liemers en Twente. Dit familiebedrijf heeft een duidelijke visie op het ondernemerschap waarbij mens en milieu centraal staan. Dit kom o.a. tot uiting in het nieuwe zeer duurzame en energiezuinige gebouw in Hengelo. Hierbij heeft Volvo Harrie Arendsen de DEE-subsidie van de provincie Overijssel benut en de landelijke subsidies zoals de SDE, MIA, EIA en ISDE.
Bekijk referentie Bekijk referentie
Earl Singh

WBSO ICT en innovatiebox voor data driven experiences

CLEVER°FRANKE
Bij CLEVER°FRANKE gebruiken ze kennis van design, de kracht van data en de meest innovatieve technieken om krachtige tools te ontwikkelen waarmee complexe vraagstukken opgelost kunnen worden. De WBSO en daaraan gekoppelde innovatiebox bieden hierbij een mooie financiële ondersteuning.
Bekijk referentie Bekijk referentie
Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak