Artikel

Ulamo Coating en Royal Reesink & de subsidie schone en slimme fabrieken

De provincie Gelderland heeft ondernemers in Gelderland vorig jaar uitgedaagd om werk te maken van moderne industrielocaties voorbereid op de toekomst. Daarvoor heeft de provincie in 2018 de subsidie Schone en slimme demonstratiefabrieken opengesteld voor aanvragen. Bedrijven in de maakindustrie konden maximaal €200.000 subsidie aanvragen voor investeringen om hun bedrijf nét iets slimmer en schoner in te richten.

Voor twee van onze relaties, Ulamo Coating en Royal Reesink, hebben we met succes een subsidieaanvraag ingediend. In de onderstaande video’s vertellen Oscar Rutten (algemeen directeur van Ulamo) en Gerrit van der Scheer (CEO Royal Reesink) hoe zij hun bedrijf slimmer en schoner willen maken.

Ulamo Coating – Ulft

Royal Reesink – Hengelo

Wil jij ook slimmer & schoner gaan produceren?

Ben jij ook van plan te investeren in bijvoorbeeld slimme digitale productietechnologieën of schone productieprocessen door hergebruik van grondstoffen of hernieuwbare energie? En wil je weten of je hiervoor subsidie kunt krijgen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak