Volg ons
Vraagstuk

Ik ben bezig met productontwikkeling / een innovatie

Je bent bezig met het ontwikkelen van een product of een innovatie. Ben je benieuwd of hier subsidies voor zijn?

Innovatie is de manier om het rendement en de marktpositie van jouw onderneming te verbeteren. Het geeft jouw bedrijf bestaansrecht voor de langere termijn. Daarom ben jij nu voor jouw bedrijf bezig met een innovatie. Dat kan de ontwikkeling van een nieuw product zijn, maar ook een nieuwe techniek of een innovatie in een productieproces.

Vaak denken ondernemers dat het om rocket science projecten moet gaan om in aanmerking te komen voor een subsidie. Dat is niet het geval, dit verschilt per subsidie. Bij de laagdrempelige WBSO subsidie gaat het er bijvoorbeeld om dat de ontwikkeling technisch nieuw is voor jouw onderneming. Bij grote Europese subsidies ligt de lat wel weer hoger.

Er zijn specifieke subsidies voor bedrijven die innoveren, al dan niet in een samenwerkingsverband. Je kunt subsidie krijgen voor de uren en de kosten die je aan een innovatie besteedt. Zo kun je subsidie krijgen voor het bouwen of testen van een prototype of voor het onderzoeken van de haalbaarheid van je innovatie.

We hebben de meest gangbare, aan innovatie gerelateerde, subsidies voor je geselecteerd. Neem ze eens rustig door en neem contact met ons op als je wilt weten of je in aanmerking komt voor voor één van deze subsidies.

We zijn benieuwd naar je plannen!

Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak