Volg ons
Vraagstuk

Ik ga duurzame energie opwekken

Je gaat duurzame energie opwekken en je bent benieuwd naar de subsidie mogelijkheden?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot item, waar je ook als ondernemer niet meer omheen kunt. Onder duurzame energie verstaan we energie opgewekt door zon, wind, water, aardwarmte, biomassa of biogas. Met het opwekken van duurzame energie lever je niet alleen een bijdrage aan het milieu, maar bespaar je ook op je energierekening.

Je kunt subsidie krijgen op de investering die je doet, bijvoorbeeld voor de aanschafkosten van zonnepanelen of een zonneboiler. Daarnaast  kun je ook een subsidie krijgen die het verschil tussen de kostprijs van de “groene” stroom en de gewone “grijze” stroom vergoedt.

Hieronder staan de meest gangbare aan duurzame energie gerelateerde subsidies vermeld. Naast de SDE, ISDE en EIA subsidie verstrekken sommige provincies ook subsidies voor energiebesparing. Neem gerust even contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden in jouw provincie.

Ben je zelf bezig met een innovatie op het gebied van het opwekken van duurzame energie, dan zijn daar specifieke subsidiemogelijkheden voor die we hier niet genoemd hebben. Neem daarvoor contact op met één van onze energiesubsidie specialisten om je plannen voor te leggen.

Plannen op het gebied van duurzame energie opwekken? Neem altijd even contact op! Eén telefoontje kan je heel wat geld schelen!

Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak