Volg ons
Vraagstuk

Ik ga een investering doen

Je gaat een investering doen en bent op zoek naar financiering voor je investering?

Er zijn subsidies die je een financiële ondersteuning kunnen bieden als je gaat investeren. Het moet dan wel om een investering gaan die aansluit op de thema’s die de overheid belangrijk vindt, zoals duurzaamheid, energiebesparing, grondstoffenbesparing of innovatie.

Vaak gaan deze investeringen gepaard met de renovatie of nieuwbouw van een bedrijfspand. Of je bent bezig met het verduurzamen of het energiezuinig maken van het productieproces in jouw bedrijf.

Om je een idee te geven van de investeringen die in aanmerking kunnen komen voor een investering, geven we hier een aantal voorbeelden.

  • Investeringen in LED-verlichting, dubbelglas, koeling, elektrische transportmiddelen, energiezuinige productiemachines
  • Investeringen in biobased processen, recyclingapparatuur, diervriendelijke stallen, duurzame gebouwen
  • Investeringen in zonnepanelen, windmolens, biomassaketel, biogasinstallaties, zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel

De meest gangbare subsidies die bij een dergelijke investering een financiële ondersteuning  bieden, hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Neem ze eens rustig door en neem contact met ons op als je wilt weten of jouw investering subsidie kan krijgen. Staat jouw investering niet in dit lijstje? Dan kunnen er nog wel andere subsidiemogelijkheden voor je zijn.

Twijfel je of jouw investering subsidie kan krijgen? Ons advies: neem altijd even contact op! Eén telefoontje kan je heel wat geld schelen!

Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak