Volg ons
Samenwerking

Samenwerking BonsenReuling

Sinds juli 2011 werken wij intensief samen met BonsenReuling Accountants en Belastingadviseurs (vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst en Deventer). Ben je op zoek naar een accountant of een sparringspartner met passie voor het toekomstbestendig maken van je bedrijf? Wij raden je BonsenReuling van harte aan.

Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met BonsenReuling. We waarderen vooral de no-nonsense cultuur die zij uitdragen en dat gecombineerd met de hoogwaardige kennis van zaken, maakt BonsenReuling een waardevolle partner voor ons.

BonsenReuling beschikt over nuchtere en kundige accountants en belastingadviseurs, die nadrukkelijk geworteld zijn in hun omgeving. Ze beschikken niet alleen over alle benodigde kennis en kunde, ze onderscheiden zich daarnaast ook nog eens door actief mee te denken met de klant en proactief te zijn in hun advies.

Als ondernemer heb je te maken met de meest uiteenlopende zaken, van R&D en investeringsbeslissingen tot personeelszaken en bedrijfseconomische keuzes die de toekomst van uw bedrijf bepalen. BonsenReuling heeft alle specialismen in huis om u hierbij te adviseren en ondersteunen. Daarbij staan de specialisten van BonsenReuling steeds met elkaar in contact, zodat bij elk advies alle invalshoeken belicht worden. Kwaliteiten waar Knippenborg Subsidieadvies ook veel waarde aan hecht en die wij noodzakelijk achten om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden.

Samen met BonsenReuling kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en laten we geen enkele subsidiemogelijkheid onbenut!

St. Nieuwe Bedrijvigheid

Lanceer je start-up!

Knippenborg Subsidieadvies is partner van de Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland (NBG), een stichting die laagdrempelige ondersteuning biedt aan startende ondernemingen in de provincie Gelderland. Ben je een startende of groeiende ondernemer uit Gelderland? Werk je aan een nieuw product of een nieuwe dienst en kun jij een duwtje in de rug gebruiken? Dan kan NBG je helpen met maatwerkadvies op alle aspecten van het ondernemen!

Maatwerkadvies op alle aspecten van het ondernemen

Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland heeft al meer dan 250 innovatieve ondernemers uit Gelderland ondersteund. Deze ondernemers zijn goed voor meer dan 1.250 directe arbeidsplaatsen en een jaarlijks terugkerende 250 miljoen aan omzet. Via NBG krijg je als start-up onafhankelijk maatwerkadvies van gerenommeerde partners uit de regio, zoals bijvoorbeeld de Rabobank en OostNL. Knippenborg Subsidiesadvies beoordeelt of projecten in aanmerking kunnen komen voor een subsidie en helpt de ondernemer bij het aanvragen en afwikkelen van deze subsidies.

Wil je meer informatie over de Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland? Kijk dan op www.nieuwebedrijvigheid.nl of neem contact op met Gerwin Knippenborg

Industriele Kring Lochem

Knippenborg Subsidieadvies is lid van de Industriële Kring Lochem (IKL), de belangenvereniging voor werkgevers in de gemeente Lochem. De IKL zet zich in voor het ondernemersklimaat in de gemeente Lochem. Als onafhankelijke vereniging zorgt de IKL voor de belangen van de Lochemse economie en voor de belangen van de individuele leden.

Elkaar ontmoeten, elkaar inspireren, met elkaar van gedachten wisselen en samen optrekken in gezamenlijke projecten: dat is wat de IKL leden verbindt. Of het nu gaat over infrastructuur, duurzaamheid of arbeidsmarkt: bij de IKL vinden en versterken ondernemers elkaar. Voor ondernemers, door ondernemers. Heb je interesse om ook lid te worden? Kijk voor meer informatie op www.industrielekringlochem.nl

 

Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak