Volg ons
Vacatures

Werken bij Knippenborg

Als full service subsidieadvies bureau adviseren wij onze klanten inspirerend over de subsidiemogelijkheden voor hun innovaties en investeringen. Het is aan jou, als betrokken subsidieadviseur, een brug te slaan tussen het bedrijfsleven en de overheid. Je komt in aanraking met uitdagende projecten en jouw doel is hier de subsidies bij te zoeken. Je vertaalt de projecten op een realistische manier in een subsidieaanvraag. Daarmee zorg je ervoor dat onze klanten de financiële ondersteuning krijgen die zij nodig hebben om hun projecten te realiseren.

Professionals met een ruime ervaring op het gebied van innovatie, techniek en subsidies kunnen bij ons aan de slag als senior adviseur. Onlangs afgestudeerden of young professionals op HBO of universitair niveau worden intern opgeleid tot subsidieadviseur. Al onze adviseurs brengen hun eigen visie met zich mee en bewijzen daarmee hun meerwaarde voor onze klanten.

Werken bij Knippenborg Subsidieadvies biedt je de vrijheid om zelf initiatieven te ondernemen, zelfstandigheid en veelzijdigheid. De arbeidsvoorwaarden zijn goed. Elke medewerker heeft zijn eigen opleidingsbudget, goede prestaties worden met een bonus beloond. Je krijgt een laptop en iPhone, zodat je flexibel kunt werken, vanaf kantoor, locatie bij de klant of thuis. En natuurlijk is er ook aan je pensioen gedacht.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij helaas geen openstaande vacature.

Denk je dat jij van meerwaarde bent voor ons team? Dan mag je ons natuurlijk altijd een open sollicitatiebrief sturen! Wie weet kun je ons overtuigen…

Knippenborg

Kom in contact met ons

Wil je dat we jouw bedrijf helpen groeien en ontwikkelen? En wil je subsidieadvies over jouw investering of innovatie? Neem dan contact op en maak een afspraak.

E-mail ons

Heb je een vraag over een subsidie of onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met jou op.

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

Wil je graag meteen antwoord op jouw subsidievraag of wat wij voor je kunnen betekenen? We staan we je graag telefonisch te woord.

0573 45 83 20

Subsidieadvies

Denk je voor een subsidie in aanmerking te komen en wil je daar graag advies over? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Maak een afspraak